
Легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем
Навряд чи хтось зможе собі уявити накритий святковий стіл або звичайний сімейний обід без такої закуски як бутерброд. Його англійський побратим – сендвіч – стрімко увійшов у наше життя і користується не меншою популярністю. Ідея такого апетитного перекусу виникла в голові графа Сандвічського, відомого своєю невичерпною любов'ю до азартних ігор, в далекому XVIII столітті. На честь нього і назвали страву. Якщо Ви любите ситні сніданки, то пропонований варіант сендвіча, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Щедра начинка з соковитих шматочків копченого лосося, екзотичного авокадо і свіжих огірочків гармонійно розташовується між двома свіжими скибочками ароматного хліба.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Lemon
20 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
10 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
200 г.
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
60 г.
Pickled Cucumbers
100 г.
Preparation steps
01
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. Збризнути авокадо лимонним соком.
02
Хліб нарізати тонкими скибочками. Нанести на хліб невелику кількість майонезу.
03
Лосось нарізати скибочками. Огірок помити і нарізати кружечками. Укласти на хліб скибочки лосося, авокадо і огірка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores