
Ледачі кабачки
Хоч страва і називається ліниві кабачки, все таки ж тут одними кабачками не обійдешся. Тут є і рис, і м'ясо, і овочі. Тому страва далеко не легка, як може здатися на перший погляд. Навпаки, вона досить ситна, і її можна подавати як повноцінну страву. Крім того, вона така нехитра, що ви можете спокійно готувати її хоч через день. Всього півгодини часу, а такий смачний обід або вечерю. Її можна подавати зі сметаною, з зеленню або, наприклад, з овочами. Додавайте до її спеції за смаком, щоб збагатити смаковим букетом всю страву. Ви можете навіть брати її з собою на роботу до обіду, бо вона зможе додати вам багато сил і енергії.
Ingredients
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Фарш (будь-який)
300 г.
Рис
100 г.
Кабачки
2 шт.
Томатна паста (за бажанням)
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю і моркву в оліі.
02
До цієї суміші додати сирий рис і фарш. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
Кабачок порізати великими шматочками і додати в суміш. За бажанням додати томатну пасту.
04
Тушкувати до того моменту, поки не звариться рис.
05
Додати сіль, перець за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores