
Кальмари в кокосовому молоці
Кальмары в кокосовому молоці - це справжня кулінарна екзотика. Щоб правильно приготувати кальмари в кокосовому молоці, потрібно дотримуватися нескладних правил. Готується це блюдо дуже швидко, інгредієнти додаються один за іншим і всі вони постійно перемішуються. Особливо уважно потрібно готувати самі кальмари, щоб вони не стали гумовими. Разом з імбиром і часником деякі кулінари додають куркуму і тмин, а разом зі спеціями іноді пасерують моркву і цибулю. Заміною соєвому соусу може служити соус з устриць. У готову страву перед подачею додають базилік. Подають кальмари в кокосовому молоці з рисовою локшиною, поливши соусом від кальмарів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
50 г.
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
1 кг.
Garlic
2 шт.
Ginger
2 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
100 мл.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
30 г.
Metro Chef Coconut Milk 1l
350 мл.
Cilantro 70g
за смаком
Spice White Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Викласти кальмари в миску, залити окропом, видалити плівку і нутрощі.
02
Часник й імбир подрібнити, обсмажити на сковороді на олії. Залити бульйон в сковороду. Додати також кокосове молоко і соєвий соус. Додати 3 часточки лимону, кінзу і перець.
03
Готувати суміш у сковороді до загустіння, всипати кальмари, варити 1 хвилину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores