Кальцоне з фаршем і грибами - Image

Кальцоне з фаршем і грибами

Number of servings: 2Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Ingredients

Гарбуз

120 г.

Олія соняшникова рафінована

6 ст. л.

Яйця курячі

1 шт.

Цукор

1 ст. л.

Вода

100 мл.

Дріжджі свіжі

20 г.

Сіль

6 г.

Борошно пшеничне

430 г.

Свинячий фарш

250 г.

Гриби печериці

100 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Сир твердий

100 г.

Часник

3 зубчики

Соус томатний

2 ст. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Дріжджі розтерти з цукром і залишити на 3-4 хвилини в теплому місці.

02

Гарбуз почистити і відварити у воді до готовності.

03

У дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою і 2 столових ложки борошна. Розмішати.

04

Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте.

05

В опару додати яйце, сіль (3 г.), решту борошна. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за необхідності. Замісити м'яке тісто.

06

Поставити в тепле місце на 1 годину, обминаючи тісто за цей час 2 рази.

07

Поки настоюється тісто приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками, часник - пластинками. Підсмажити цибулю і часник до напівготовності.

08

Додати порізані пластинками печериці, просмажити 1 хвилину.

09

Додати фарш. Потомити під кришкою 7-8 хвилин.

10

Додати томатний соус, сіль, перець. Перемішати.

11

Тісто розділити на 2 частини. Розкачати кожну в коло товщиною 0,7 см. З одного боку викласти начинку.

12

На начинку викласти натертий сир.

13

Загорнути вільний кінець тіста на начинку. Сформувати піцу у вигляді півмісяця.

14

Змастити зверху соняшниковою олією. За бажанням посипати кунжутом і пряними травами. Зробити 3 поздовжніх розрізи зверху. Випікати кальцоне 20 хвилин при 180°С. Приємного апетиту!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Кальцоне з фаршем і грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua