Грецька картопляна закуска з мигдалем і часником - Image

Грецька картопляна закуска з мигдалем і часником

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

За своїм звичаєм грецька кухня славиться тим, що використовує у своїх рецептах досить багато овочів, мигдалю і оливок. Дана страва не містить м'яса. Але незважаючи на відсутність у ньому м'ясного білка воно досить поживне і корисне, завдяки вмісту в ньому таких корисних продуктів, як мигдалю, оливкової олії. Про користь картоплі говорити не доводиться, оскільки в українській кухні це основа основ і ми дуже багато про неї знаємо. Таким чином, ансамбль всіх зазначених у рецепті інгредієнтів у своєму з'єднанні дадуть неперевершений результат. І цей результат залишить тільки самі найяскравіші враження у вас.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

340 г.

Almond

50 г.

Bread Crumbs

100 г.

Garlic

3 зуб.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Lemon

40 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре.

02

Мигдаль і сухарі викласти на деко. Поставити в духовку на 10 хвилин і підсмажити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

03

У блендері подрібнити сухарі, мигдаль, часник. Додати воду, лимонний сік і сіль. Додати в блендер пюре і оливкову олію. Ще раз подрібнити блендером до однорідної консистенції. Охолодити закуску, подавати з крекерами або чіпсами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min