Гусяче філе з ананасами - Image

Гусяче філе з ананасами

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хоча і вважається, що найбільш м'яке м'ясо куряче, все ж не варто забувати і про інших. Гусяче м'ясо по праву вважається другим за популярністю після курячого. Хоча воно і зовсім трошки, але більш тверде, все ж існують рецепти завдяки яким можна позбутися цієї жорсткості. Наприклад, приготувати його з ананасами. По-перше, завдяки маринуванню м'ясо стає більше м'яким. По-друге, мед і ананас також пом'якшують гусяче м'ясо. До того ж ананас виступає тут і як жирозжигач. І в підсумку ви отримаєте дуже смачну страву. Її можна подавати до найрізноманітніших гарнірів. Можна прикрасити зеленню, листям салату. Хороша закуска до вечері.

Ingredients

Гусяче філе

400 г.

Свіжий ананас

200 г.

Мед

50 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Гусяче філе натерти сіллю і перцем. Дати промаринуватися.

02

Посмажити м'ясо в "холодній" сковорідці без олії хвилин 10. Жир, який виділиться в процесі смаження із м'яса, злити.

03

У сковороду додати мед, шматочки ананаса і готувати на невеликому вогні до м'якості м'яса.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гусяче філе з ананасами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua