
Смажений сир в сметанному клярі
Цей рецепт чудово підійде у випадках, коли необхідно швидко і смачно приготувати апетитну ситну закуску, якщо, наприклад, до вас несподівано нагрянули гості. Смажений сир в сметанному клярі чудово поєднується з вином, дуже часто його використовують як закуску до пива. Можна також вживати його просто так або з чаєм та кавою, а ще це блюдо відмінно підійде для сніданку. Для збагачення смаку можна використовувати різні сухі спеції. Сир, смажений в сметанному клярі, також подають, оформивши зеленню, і сервірують до цієї страви який-небудь соус.
Ingredients
Сир вершковий 55%
150 г.
Борошно пшеничне
100 г.
Сметана 20%
2 ст. л.
Молоко
50 мл.
Перець червоний мелений
за смаком
Базилік зелений
за смаком
Олія рослинна
30 мл.
Preparation steps
01
У мисці змішати молоко, сметану, борошно і перець. Ретельно замісити тісто.
02
Сир нарізати середніми шматочками.
03
Сковороду розігріти на вогні, налити рослинну олію, кожен шматочок сиру вимочити в клярі, обсмажити на сковороді з усіх боків. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores