
Французький буряковий салат
Цей приємний і смачний салат насичений корисними інгредієнтами, він створить атмосферу свята кожній, навіть найпростішій вечері. Цей салат - джерело багатьох корисних речовин, вітамінів і мікроелементів. Тому його можна робити навіть у холодну пору - він збагатить організм, який потребує вітаміни взимку. У козячому сирі багато кальцію, тому його бажано їсти всім: і дітям, і дорослим. Простіше кажучи, такий салат вигідно робити в будь-якому випадку - адже він принесе тільки користь і приємно прикрасить вашу вечерю. У ньому добре поєдналися корисність і приємний смак інгредієнтів. Подавати його можна з будь-яким гарніром на ваш смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
1 шт.
Grapefruit
1 шт.
Entrepinares Goat Cheese
50 г.
Walnut Kernel
50 г.
Red Onion
1 шт.
Leaves Porcelain Salad Bowl 15x7cm 500ml
2 шт.
Auchan Natural Juice of Pink Grapefruit 1l
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1 ч. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно запекти буряк в духовці до повної готовності. Дати йому охолонути та порізати на маленькі квадратики. Потім очистити грейфрут від шкірки та також нарізати такими ж самими шматочками.
02
Нарізати козячий сир квадратиками та злегка подрібнити горіхи. Дрібно нарізати цибулю півкільцями та покласти сито і облити окропом. Замаринувати її в оцті з сіллю та цукром.
03
На дно глибокої тарілки покласти листя салату. Всі інгредієнти салату перемішати і заправити грейпфрутовим вінегретом: змішати сік грейфрута, оливкову олію та сіль, цукор, перець, оцет. Щільно закласти салат в салатне кільце та зверху прикрасити маринованою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores