Французький буряковий салат - Image

Французький буряковий салат

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей приємний і смачний салат насичений корисними інгредієнтами, він створить атмосферу свята кожній, навіть найпростішій вечері. Цей салат - джерело багатьох корисних речовин, вітамінів і мікроелементів. Тому його можна робити навіть у холодну пору - він збагатить організм, який потребує вітаміни взимку. У козячому сирі багато кальцію, тому його бажано їсти всім: і дітям, і дорослим. Простіше кажучи, такий салат вигідно робити в будь-якому випадку - адже він принесе тільки користь і приємно прикрасить вашу вечерю. У ньому добре поєдналися корисність і приємний смак інгредієнтів. Подавати його можна з будь-яким гарніром на ваш смак.

Ingredients

Буряк

1 шт.

Грейпфрут

1 шт.

Козячий сир

50 г.

Грецькі горіхи

50 г.

Червона цибуля

1 шт.

Салатне листя

2 шт.

Сік грейпфрута

2 ст. л.

Олія оливкова

1 ст. л.

Оцет винний

1 ч. л.

Перець

за смаком

Цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно запекти буряк в духовці до повної готовності. Дати йому охолонути та порізати на маленькі квадратики. Потім очистити грейфрут від шкірки та також нарізати такими ж самими шматочками.

02

Нарізати козячий сир квадратиками та злегка подрібнити горіхи. Дрібно нарізати цибулю півкільцями та покласти сито і облити окропом. Замаринувати її в оцті з сіллю та цукром.

03

На дно глибокої тарілки покласти листя салату. Всі інгредієнти салату перемішати і заправити грейпфрутовим вінегретом: змішати сік грейфрута, оливкову олію та сіль, цукор, перець, оцет. Щільно закласти салат в салатне кільце та зверху прикрасити маринованою цибулею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min