Рибний пиріг із креветками та картопляним пюре - Image

Рибний пиріг із креветками та картопляним пюре

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ця страва в першу чергу сподобається тим, хто обожнює морепродукти. Але і тим, хто до них спокійно ставиться, страва теж припаде до смаку. Адже м'який смак лосося і ніжних креветок ще нікого не залишав байдужим. Картопля, звичайно, робить страву більш ситною і повноцінною. Рибний пиріг можна подавати і на святковий стіл, прикрасивши зеленню. Ви можете додавати в страву томати, наприклад, для більшої соковитості . Або будь-який інший інгредієнт. У будь-якому випадку креветки і лосось зроблять страву дуже вишукано і цікавою. Такий пиріг точно стане прикрасою будь-якого столу, навіть якщо ви просто вирішили побалувати своїх рідних і близьких у будный день.

Ingredients

Лосось

400 г.

Креветки

350 г.

Картопля

700 г.

Молоко

600 г.

Масло вершкове

200 г.

Вершки 33-35%

300 г.

Цибуля-порей

150 г.

Яйце перепелине

8 шт.

Сир пармезан

150 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре, додавши вершкове масло і молоко. Яйця відварити і очистити.

02

М'якоть лосося відокремити від кісток. Креветки відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Цибулю-порей помити і нарізати кільцями. Форму змастити вершковим маслом. Сир натерти на дрібній тертці. Духовку розігріти до 190°C градусів.

03

Вершки трохи збити. Викласти лосось, креветки, яйця, цибулю, вершки, пюре. Зверху посипати сиром і поставити форму в духовку. Запікати близько 25-30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min