Антрекот по-бретонськи - Image

Антрекот по-бретонськи

Number of servings: 4Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ні для кого не секрет, що правильне харчування - запорука міцного здоров'я і гарного самопочуття. М'ясо також потрібно готувати правильно, аби шлункові було, як можна легше його засвоювати. Пропонуємо вам приготувати - антрекот по-Бретонська - відому французьку страву. Франція славиться природою та архітектурою, романтичними вуличками, красивими жінками і, звичайно ж, багатою і вишуканою кухнею. М'ясо в антрекоті виходить соковитим, а сама страва - ситною і корисною. Плюс до всього, вам не потрібно думати про гарнір, адже яловичина вже подається з картоплею-пюре. Здивуйте свого коханого - подайте йому на вечерю антрекот, адже йому так потрібна ваша турбота!

Ingredients

М'ясо (вирізка яловича)

600 г.

Масло вершкове

50 г.

Цибуля ріпчаста

50 г.

Олія

25 г.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо злегка відбити, натерти сіллю та перцем, полити олією та залишити на півгодини на тарілці.

02

Покласти на сковорідку з сильно розігрітим вершковим маслом та підсмажити з обох сторін до утворення підсмаженої скоринки, але щоб всередині антрекот залишався злегка сирим.

03

Вершкове масло змішати з цибулею, петрушкою та щіпкою перцю. Розмастити отримане зелене масло по дну глибокої тарілки, покласти на неї антрекот, накрити тарілкою та поставити на водяну баню на 5-7 хвилин.

04

Полити м'ясним соком із сковорідки та подавати з картопляним пюре.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Антрекот по-бретонськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua