
Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)
Курячі ковбаски в мікрохвильовій печі робляться зовсім нескладно і тільки з натуральних інгредієнтів. Вони виходять з дуже насиченим смаком і шалено апетитним ароматом. Одним з головних переваг приготування таких ковбасок, є те, що ви самі можете вирішувати які компоненти будуть складати вашу начинку. Крім горіхів до курячого м'яса можна додавати твердий сир, часник, моркву або інші овочі. Ковбаску можна просто нарізати шматочками і подати на стіл, або приготувати з нею дуже смачні і ароматні бутерброди.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
350 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Homemade Butter
20 г.
Walnut
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно помити м'ясо. Потім його двічі пропустити через м'ясорубку. Змішати з горіхами, розм'якшеним вершковим маслом, вершками та сіллю.
02
Фарш ретельно вимішати та збити. Сформувати 4 ковбаски, занурити їх у збите яйце та витягнути з нього, покласти на тарілку та засмажити протягом 4-5 хвилин при максимальній потужності та увімкненому грилі.
03
Перевернути протягом смаження 1 раз (для мікрохвильової печі потужністю 600-650 Вт).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores