
Борщ із чорносливом, квасолею і копченою грудинкою
Світ кулінарних рецептів такий обширний і багатогранний, що буквально кожен день з'являються все нові і нові рецепти, які дивують незвичайним міксом інгредієнтів. Але тим не менеш, не дивлячись на дуже незвичайні продукти в одній страві, все ж у кінцевому рахунку все дуже смачно. Так і з борщем із чорносливу, квасолі і грудинки. Спочатку може здатися, що чорнослив тут зовсім ні до чого. Але це тільки на перший погляд. Насправді сухофрукт надає особливого смаку всій страві, який навіть складно передати словами. Не кажучи вже про користь чорносливу для організму. Адже він багатий клітковиною і корисний для лікування серцево -судинних захворювань. Завдяки такій страві ви не тільки збагатитеся корисними речовинами, але і спробуєте щось нове, незвичайне.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
300 г.
Celery Stalk
0,3 стебла
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
0,3 шт.
Garlic
2 шт.
Red Onion
1 шт.
Parsley 70g
10 г.
Bay Leaf
1 шт.
Mriya Black Pepper Peas 20g
2 шт.
Pink Tomato in Packing
140 г.
Beetroot
250 г.
Almond Pitted Prunes 75g
80 г.
Beans
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
The Local Food White Cabbage Shredded Vacuum Packaging
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Boiled Smoked Pork Brisket
80 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Викласти курку в каструлю, залити 2,5 л. води, додати сюди ж цибулину, моркву, стебло селери, поставити каструлю на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, додати стебла петрушки без листя, лавровий лист, чорний перець горошком. Варити протягом 2 годин на повільному вогні, знімаючи піну і жир.
02
Буряк очистити від шкірки, нарізати тонкою соломкою. Таким же чином нарізати моркву і капусту. Червону цибулю нарізати тонкими півкільцями. Копчену грудинку нарізати дрібними кубиками.
03
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, висипати грудинку, обсмажити до золотистої скоринки, після додати в сковороду цибулю, моркву і буряк, перемішати, тушкувати 20 хвилин, до м'якості овочів. Нарізати помідори дрібними шматочками, додати в сковороду. Чорнослив висипати сюди ж, перемішати, тушкувати 10-15 хвилин.
04
У каструлю з бульйоном висипати грудинку зі сковороди, додати в бульйон овочі. Висипати капусту, варити 20-30 хвилин, після додати квасолю, варити 10 хвилин.
05
Подрібнити петрушку, розчавити часник, додати це все в борщ. При подачі додати в тарілку сметану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores