
Млинці з оселедцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Banga in oil smoked herring 170g
1 шт.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Chicken Egg C0 1pc
7 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Runa Vinegar 9% 0.75l
2 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Akvulya Still Water 2l
500 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, вбити 2 яйця, додати дрібку солі, влити воду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин у холодильнику.
02
На розігрітій сковороді в рослинній олії обсмажити 16 млинців із приготованого тіста.
03
Очистити рибу від кісток і шкірки, перемолоти через м'ясорубку, також пропустити очищену цибулю.
04
Відварити 5 яєць, остудити, очистити і дрібно нарізати. Додати в рибний фарш, приправити перцем і оцтом.
05
Викласти на кожен млинець начинку з рибного фаршу, згорнути в конверт. Викласти на тарілку і при бажанні змастити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)