Салат із буряка й апельсина - Image

Салат із буряка й апельсина

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 45 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

У пору, коли існує дуже багато продуктів з ГМО , коли на кожному розі нас чекають фаст-фуди та багато інших спокус, дуже часто хочеться з'їсти чогось по-справжньому корисного і в той же час смачного. Тому справжні господині звертаються до різних рецептних книжок і сайтів, щоб порадувати своїх близьких смачними стравами з корисних інгредієнтів. До таких точно можна віднести салат з буряка і апельсина. Адже не дивлячись на те, що така комбінація продуктів досить екзотична, все таки салат виходить на "ура". Скільки ж вітамінів у страві із, здавалося б, найменшої кількості продуктів. Адже тут всього лише кріп, буряк і цитрусовий. Але який фурор справить цей салат, ви навіть не можете собі уявити.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

500 г.

Orange

1 шт.

Parsley 70g

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Vinegar 9% 1l

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Буряк гарненько помити, загорнути у фольгу, і запекти в духовці 1,5 години при температурі 100°C. Після запікання - охолодити.

02

Петрушку дрібно нарізати.

03

Очищений від шкірки апельсин порізати кубиками.

04

Для заправки змішати олію, оцет, щіпку солі, перець.

05

Буряк почистити, порізати кубиками, розкласти в порційні салатники. Посипати зверху петрушкою. Зверху викласти шматочки апельсина і полити заправкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min