
Балтійський салат зі шпротами
У радянські часи балтійські шпроти вважалися справжнім делікатесом, а в наш час шпроти вже не є дефіцитом, їх можна придбати в будь-якому магазині за прийнятною ціною. Виявляється, зі шпротами виходять не тільки смачні грінки і бутерброди, але і приголомшливі салати. Готуються вони дуже легко і швидко, а виходять шалено смачними і красивими. Шпроти, як і будь-які інші рибні продукти корисні для людського мозку, вони необхідні для того, щоб він працював максимально активно. Шпроти прекрасно поєднуються з будь-якими овочами і зеленню, що робить салат ще більш корисним. Салат зі шпротами - це не тільки смачне і оригінальне, але і дуже ситне блюдо.
Ingredients
Картопля
2 шт.
Огірки
2 шт.
Помідори черрі
6 шт.
Оливки
за смаком
Салат зелений
2 пучка
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова
100 мл.
Оцет винний
1 ст. л.
Шпроти
160 г.
Яйце перепелине
5 шт.
Preparation steps
01
Відварити окремо картоплю і яйця. Остудити, очистити від шкірки.
02
Картоплю разом із огірками нарізати кубиками, яйця із помідорами нарізати навпіл. Злити масло зі шпрот.
03
Змішати в салатниці листя салату, оливки, яйця, картоплю і огірки, помідори, шпроти. Додати сіль і перець за смаком, заправити оливково-оцтовою заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores