Яблучний пиріг до чаю - Image

Яблучний пиріг до чаю

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

У дощові осінні та холодні зимові вечори всі ми любимо почаювати. Але погодьтеся: цей процес буде подвійно, а то й втричі приємніше, якщо до чашечки гарячого, ароматного чаю є що-небудь солоденьке. Якщо Ви не бажаєте їсти покупні солодощі із сумнівним складом, пропонуємо Вам чудову альтернативу – спекти швидкий і простий пиріг за нашим рецептом. Особливих інгредієнтів він не вимагає, надмірних клопотів – теж. А якщо ще й друзі пообіцяли заскочити через годинку в гості – вирішено. Печемо яблучний пиріг до чаю. Задоволені обличчя і нескінченний потік компліментів на Вашу адресу ні на секунду не змусять засумніватися ні в геніальності цього рецепта, ні в Ваших кулінарних здібностях. Приємного чаювання.

Ingredients

Масло вершкове

225 г.

Борошно пшеничне

225 г.

Цукор

300 г.

Цукор ванільний

10 г.

Розпушувач

10 г.

Кориця

5 г.

Яйце куряче

3 шт.

Яблука

400 г.

Йогурт

225 г.

Preparation steps

01

Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і корицею. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Яблука помити, очистити, нарізати шматочками. Духовку розігріти до 180 °C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину), викласти зверху яблука і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яблучний пиріг до чаю – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua