
Ампанада
Страва із такою незвичайною назвою належить до числа страв бразильської кухні. За зовнішнім виглядом вона дуже схожа пиріжки. Тільки із трохи іншою начинкою. Деякі кулінари порівнюють їх із беляшами. У будь-якому разі це дуже смачна і навіть пікантна страва із начинкою з м'яса. У нашому рецепті це яловичина, хоча може бути і будь-яке інше м'ясо. Невеликою особливістю є те, що тісто виходить дуже ніжним і розсипчастим в ампанаді. До того ж для приготування цієї страви вам будуть потрібні зовсім не складні інгредієнти. Чудовий варіант щільно і ситно перекусити всією сім'єю або взяти із собою на роботу до обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
600 г.
Salt Egypt
1 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Akvulya Still Water 2l
90 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Beef Stew
300 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Garlic
1 зубчик
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
Raisins
100 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
600 г.
Preparation steps
01
З просіяного борошна, розм'якшеного вершкового масла, 90 мл. води, солі, чорного перцю і 2 яєць замісити м'яке тісто.
02
Покласти в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.
03
Яловичину промити й нарізати дрібними шматочками. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю і часник.
04
Маслини розрізати на чотири частини. До цибулі покласти нарізане м'ясо, перемішати, смажити 5 хвилин, помішуючи.
05
Додати промиті родзинки, паприку, сіль і перець за смаком, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Покласти нарізані маслини, смажити ще 3 хвилини. Зняти з вогню і охолодити.
06
Яйця відварити вкруту, дрібно нарізати. Додати до м'яса і перемішати.
07
Тісто розкачати, вирізати кружки, на кожний покласти ложку фаршу, добре заліпити край.
08
Розігріти олію й обсмажити вироби до золотистого кольору у великій кількості олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores