
Сибірські пельмені
Напевно, не існує людини, яка б не пробувала справжніх домашніх пельменів, і щоб вони їй не сподобалися. Адже вони завжди такі соковиті, ситні, великі, що двома- трьома можна спокійно наїстися. Звичайно, простіше купити в супермаркеті вже готові, але ж ніщо не зрівняється з домашніми пельменями. Не дарма рецепт називається "Сибірські пельмені", адже саме там, вважається, що господині роблять їх найкраще. Спробувавши всього один, ви точно захочете ще і ще. Тому не чекайте, а скоріше почніть їх робити, адже рецепт пельменів зовсім не складний, і з ним може впоратися будь-яка господиня. А подавати їх можна з якимось соусом або ж смаженою цибулею .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
250 г.
Myaso Karpat Chilled Beef Cutlet Meat
200 г.
7 Flour 1kg
270 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
70 г.
Young Onions
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати фарш. Для приготування фаршу, яловичину та свинину нарізати на шматки та пропустити через м’ясорубку з дрібною решіткою. До фаршу додати сіль, цукор, перець та воду (трошки менше склянки), а також, пропущену через м’ясорубку цибулю, все, дуже ретельно перемішати.
02
Потім потрібно замісити тісто. Для цього змішати воду (0,5 склянки) з сіллю та курячими яйцями. Мішати до тих пір, поки не вийде однорідна маса. Давши масі настоятися хвилин 30, розкачати тісто вузькою тоненькою смужкою та змастити яйцем по всій довжині.
03
Потім покласти по ложці фаршу на відстані 5-6 см. одна від одної. Склянкою вирізати кружечки тіста навколо шматочків фаршу, потім тісто скласти навпів та склеїти кінчики. Пельмені варити у великій кількості злегка підсоленої води (на 1 кг. пельменів - 4 л. води, 40 г. солі), на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин. Сибірські пельмені краще їсти, поливаючи їх гострим соусом, або просто сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores