
Щі з грибами по-монастирськи
Щі - це традиційна основна гаряча страва російської кухні. Існують численні варіанти цієї страви. Якщо говорити про класичні варіанти щів, то обов'язковим є такий інгредієнт, як капуста: свіжа або квашена. Варять класичні щі на основі бульйону (м'ясного, рибного або грибного) або на воді. Запропоновані щі готуються на бульйоні із сушених грибів. Свіжа білокачанна капуста - один із основних інгредієнтів нашої страви. Від смаку капусти в чималому ступені залежить якість готових щів: вона повинна бути соковитою і солодкою. Інші інгредієнти страви - картопля, перлова крупа, відварена окремо, і цибуля з морквою у вигляді засмажки. Кажуть, що щами нікого не здивуєш, але сподіваємося, що у Вас вийде.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Borovychok Dried Porcini 100g
30 г.
White Cabbage
300 г.
Packed Potatoes
250 г.
Barley Groats
100 г.
Carrots
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
5 шт.
Bay Leaf
4 шт.
Preparation steps
01
Гриби і перлову крупу замочити в теплій кип'яченій воді в різних ємностях. Перлову крупу замочити на 1 годину, гриби - на 3-4 години.
02
Злити воду з грибів, промити гриби, перекласти в каструлю, залити свіжою водою, поставити на вогонь, додати трохи солі, відварити. Відварені гриби витягнути з каструлі, дрібно нарізати, повернути в каструлю з бульйоном.
03
Цибулю з морквою очистити, дрібно нарізати. Покласти на розігріту сковороду вершкове масло, розтопити, обсмажити цибулю з морквою протягом 5 хвилин. Додати 1 ст. кип'яченої води, тушкувати протягом 10 хвилин. Готові овочі додати в каструлю з супом.
04
Картоплю очистити від шкірки, нарізати середніми кубиками, капусту нашаткувати.
05
Перлову крупу відварити в окремій каструлі до готовності.
06
Збільшити вогонь до середнього під каструлею з супом, всипати перловку, картоплю, капусту, додати сіль і перець за смаком, перець горошком і лавровий лист також всипати в суп. Варити до готовності капусти і картоплі.
07
При подачі розлити по тарілках, додати сметану і посипати зверху зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores