Салат з печінкою тріски - Image

Салат з печінкою тріски

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

З печінкою тріски можна приготувати величезну різноманітність страв, проте найпопулярнішими вважаються салати. Вони можуть бути простими і більш складними, приготованими з безлічі інгредієнтів, як в запропонованому рецепті. Перед додаванням печінки тріски в салат, щоб видалити з неї надлишок жиру, кожен шматочок обсушують на паперовій серветці. Моркву для цього салату використовують як у вареному, так і в свіжому вигляді. Огірки краще брати мариновані. Завдяки чудовим смаковим властивостям печінки тріски будь-який салат з неї можна сміливо подавати на святковий стіл.

Ingredients for the recipe

Banga Cod Liver 121g
102.50 - 212.00

Banga Cod Liver 121g

121 g

Ingredients

Banga Cod Liver 121g

250 г.

Packed Potatoes

400 г.

Carrots

200 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

4 шт.

Aro Pickled cucumbers 3l

200 г.

Salt Egypt

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Preparation steps

01

Відварити картоплю і моркву до готовності.

02

Картоплю нарізати кубиками.

03

Моркву почистити і натерти на середній тертці.

04

Яйця відварити і натерти на середній тертці.

05

Огірки нарізати кубиками.

06

З печінки тріски злити олію, печінку розім'яти виделкою.

07

Все перемішати. Посолити. Заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min