Салат із копченою скумбрією - Image

Салат із копченою скумбрією

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Користь скумбрії - основного інгредієнта даного салату величезна: м'ясо цієї риби могло б підійти в якості основи еліксиру молодості, якби такий існував, адже в ній є майже все необхідне організму людини, щоб в будь-якому віці вести активний спосіб життя. Скумбрія - джерело величезної кількості різних вітамінів, мікро- і макроелементів. У кулінарії смакові та поживні якості скумбрії давно оцінені по достоїнству, адже ця риба гарна в будь-якому вигляді. У тих місцях, де скумбрію виловлюють, з неї вміють готувати величезну кількість страв у поєднанні з самими різними продуктами. У запропонованому салаті копчена скумбрія чудово поєднується з яйцями, яблуками, горошком і зеленню.

Ingredients

Копчена скумбрія

400 г.

Яйця

4 шт.

Зелений горошок

300 г.

Кислі яблука

300 г.

Зелень

за смаком

Майонез

за смаком

Preparation steps

01

Скумбрію почистити, звільнити від кісток, нарізати невеликими шматочками.

02

Натерти яблука на крупній тертці.

03

Зелень дрібно нарізати.

04

Відварені яйця натерти на середній тертці.

05

Змішати скумбрію, яйця, яблука, горошок (рідину злити), зелень. Добре перемішати. Заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min