
Салат "Нафаня"
Дуже ситний і корисний салат «Нафаня» досить простий у приготуванні, його можна приготувати і в свята, і в будні. Салат «Нафаня» є надзвичайно легким і по - справжньому літнім салатом. Велика різноманітність компонентів салату чудово поєднується і має в підсумку дуже незвичайний смак. Гриби для салату зазвичай беруться мариновані, але можна готувати салат зі свіжими грибами, які попередньо відварюють і злегка підсмажують. Салат робиться шарами з невеликою кількістю майонезу. Після приготування салат повинен обов'язково настоятися і просочитися протягом 30-40 хвилин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pickled Cucumbers
30 г.
Pink Tomato in Packing
30 г.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
20 г.
Charm Marinated White Mushrooms 480g
15 г.
Argal York Sandwich Ham
20 г.
Grana Padano 32% cheese
20 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
10 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
HPP White Wheat Breadcrumbs 200g
15 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату викласти, як основу салату. Шинку нарізати середніми кубиками і укласти першим шаром.
02
Другим шаром укласти нарізаний кубиками твердий сир. Нарізати шматочками білі гриби і укласти поверх сиру.
03
Маслини без кісточок нарізати кружечками і укласти на гриби.
04
Помідор, огірок і солодкий перець нарізати кубиками. Укласти шарами поверх решти салату.
05
Залити майонезом з сіллю. Зверху посипати сухариками з білого хліба і прикрасити зеленню петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores