
Пангасіус по-індійськи
Індія - батьківщина вегетаріанства, проте, риба все ж присутня на столах індійців. Індійська кухня налічує величезну кількість страв із риби. Рибу тушкують, маринують, смажать у фритюрі і на сковороді. Великою популярністю в індійських ресторанах користується - пангасіус. М'ясо цієї річкової риби дуже соковите, корисне і до того ж швидко готується. З пангасіуса готують безліч абсолютно різних за смаком страв. Уся таємниця у соусі, який ви обрали. Який соус приготувати - справа особистих уподобань! Що ж особливого приготувати з такої величезної різноманітності рецептів індійської кухні? Давайте приготуємо одну з найсмачніших страв "Пангасіус по-індійськи"!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Pangasius Fillet
500 г.
Iberica Canned Peach Halves 410g
3 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Onion
1 шт.
Ginger
2 см.
Sacramento Rice Flour 900g
2 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Salad Sunflower Oil 500ml
100 мл.
Preparation steps
01
Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.
02
Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.
03
Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.
04
Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores