
Оладки з лососем
Історичних фактів з приводу виникнення оладків немало. Але той факт, що вони всесвітньо поширені і відрізняються різноманітністю форм, складом і видами свідчить про глибокі історичні корені млинців. Адже, оладки - це ті ж самі млинці відмінні трохи за формою і складом. У раціони безлічі народностей, що населяють земну кулю, входять млинцеві вироби, приготовані з борошна. Сьогодні вам пропонуємо приготувати прекрасні оладки з лососем. Вони будуть відмінною вечерею для вашої родини. Такі оладки неймовірно смачні і поживні. Взагалі поєднання будь-якого виду млинців, будь-то оладки або тонкі млинці, з червоною рибою приголомшливе. Ви і ваша сім'я залишитеся дуже задоволені такою вечерею.
Ingredients
Борошно
300 г.
Цукор
3 ст. л.
Розпушувач тіста
1,5 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Молоко
250 мл.
Яєчні білки
4 шт.
Вершкове масло
2 ст. л.
Сметана
за смаком
Філе слабосоленого лосося
200 г.
Соняшникова олія
за смаком
Зелена цибуля
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно, сіль, цукор, розпушувач.
02
В іншій мисці збити молоко з 2-ма яєчними білками і розтопленим вершковим маслом.
03
Гарненько розмішати 2 отримані суміші.
04
Збити до м'яких піків яєчні білки, які залишились. Акуратно перекласти збиті білки в тісто.
05
Просмажувати оладки з обох боків на невеликій кількості соняшникової олії.
06
На кожну оладку покласти по ложці сметани, зверху скибочку лосося і дрібно нарізану цибулю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores