Ньоккі з сиром і заправкою з руколи - Image

Ньоккі з сиром і заправкою з руколи

Number of servings: 1Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кльоцки, галушки, ліниві вареники - це всіма улюблені страви домашньої кухні. Але мало хто знає, що їх прототипом є так звані ньоккі. Слово «ньоккі» походить від італійських слів «nocchio», «nocca» - дерев'яний сук, кулак. У Римській імперії ньоккі виготовлялися з яєць і схожого на манну кашу тіста. У наші дні на Сардинії можна зустріти аналогічні ньоккі, але без додавання яєць. Також в Італії ньоккі подають в якості першої страви в поєднанні з сиром, томатним соусом, песто або розтопленим вершковим маслом. Це дуже легкий рецепт і смачна страва. А заправка з руколи надає їй тонкого пряного смаку. Ви можете приготувати ньоккі заздалегідь і просто заморозити. Дуже зручно!

Ingredients

Сир вершковий 55%

200 г.

Крупа манна

100 г.

Помідори черрі

200 г.

Яйце куряче

2 шт.

Рукола

50 г.

Часник

1 шт.

Олія оливкова

50 мл.

Чебрець

3 стеблі

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Висипати в миску дрібно нарізану руколу, подрібнений часник і сіль, перемішати, влити оливкову олію.

02

У миску натерти вершковий сир, додати манну крупу, вбити яйця. Перемішати суміш. Замісити тісто.

03

З тіста скачати ковбаску і нарізати її колечками товщиною в 2 см. Вручну надати кільцям тіста потрібну форму, відварити їх у підсоленій воді, після викласти на друшляк.

04

На розігрітій сковороді в оливковій олії обсмажити нарізані помідори, викласти в сковороду до помідорів відварені ньоккі, прогріти, прибрати з вогню.

05

При подачі викласти на тарілку ньокі з помідорами, полити заправкою, присипати чебрецем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Ньоккі з сиром і заправкою з руколи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua