Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою - Image

Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

М'ясо курки - саме дієтичне з усіх видів м'яса. Біле м'ясо курячих грудок вважається найкориснішим, оскільки за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Готувати курячі грудки порівняно просто і швидко. Страви з них вкрай різноманітні: куряче філе смажать, варять, тушкують, запікають, фарширують. Курячі грудки в кмині в поєднанні з кисло-солодкою червоною капустою - блюдо, яке міцно увійде в раціон Вашої родини, вносячи різноманітність у щоденне меню.

Ingredients

Насіння кмину

1 ч. л.

Спеції

0,5 ч. л.

Куряча грудинка

2 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Бекон

1 шт.

Капуста червонокочанна

600 г.

Цибуля-шалот

2 шт.

Бульйон курячий

100 мл.

Оцет бальзамічний

2,5 ст. л.

Цукор коричневий

1 ст. л.

Цибуля зелена

за смаком

Preparation steps

01

Натерти м'ясо насінням кмину, половиною спецій і в кінці сіллю і перцем.

02

Поставити сковороду на середній вогонь, розігріти. Викласти на сковороду нарізаний бекон, обсмажити до хрусткої скоринки.

03

Після, перекласти бекон на тарілку. У цю ж сковороду викласти курку, обсмажити з кожного боку по 5 хвилин до готовності. Викласти зі сковороди на тарілку, загорнути м'ясо у фольгу.

04

У сковороду після м'яса додати нашатковану капусту, подрібнену цибулю-шалот, влити бульйон і оцет, додати цукор і другу половину спецій, які залишилися. Смажити 6 хвилин, рідина повинна випаруватися, а капуста стати трохи м'якою, але при цьому зберегти хрустку скоринку. Додати бекон, посолити і поперчити за смаком.

05

При подачі нарізати курку шматочками, викласти на тарілку, викласти поруч капусту, прикрасити зеленою цибулею, можна також подати як гарнір картопляне пюре.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min