
Кіш в стаканчиках з прошуто
Страва французької кухні - кіш являє собою відкритий несолодкий пиріг із рубленого тіста із заливкою на основі яєць і молока та різними начинками. В якості начинки використовуються самі різні інгредієнти: сир, бекон, овочі, гриби. Іноді кіш роблять без основи з тіста - просто начинка і заливка. Запропоноване блюдо - всього лише варіація на тему "кіш": отакі міні-кіш. Основою для міні-кіш будуть шматочки прошуто, які потрібно викласти у формочки для мафінів. Прошуто - це італійська шинка, приготовлена з свинячого окосту. Це м'ясний виріб асоціюється, в першу чергу, з Італією, хоча може виготовлятися і в інших країнах.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Slicing Prosciutto Crudo 250g
2 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
1,5 ст. л.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
2 шт.
Zelenenka Rosemary 50g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Формочки змастити олією.
02
Кожен шматочок шинки розрізати на дві частини, застелити ними формочки, таким чином, щоб стінки були застелені шинкою і щоб шинка вилазила за краї формочки.
03
У мисці збити 1 яєчний білок і половину яйця, влити сюди ж йогурт, додати нарізані маслини, приправити розмарином, сіллю і перцем.
04
Вилити яєчну суміш у формочки з шинкою, поставити в духовку на 10-12 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores