Грибний суп із печериць із гречкою - Image

Грибний суп із печериць із гречкою

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Грибні супи з додаванням різних круп дуже хороші. Найчастіше грибний суп з гречаною крупою готують з шампіньйонів. Грибний суп з гречкою дуже ароматний. Гречка надає супу додаткову ситість і особливий смак. Для приготування супу не потрібно багато часу і сил, так як він готується швидко і легко. Гриби можна використовувати свіжі, консервовані та заморожені. Не менш смачним і більш ароматним таке блюдо виходить з додаванням білих грибів. Цей суп можна приготувати і на воді, тоді отримаємо пісний варіант. Грибний суп з гречкою на воді - відмінне перше блюдо для тих людей, хто дотримується посту.

Ingredients

Печериці

200 г.

Куряче філе

200 г.

Картопля

200 г.

Цибуля

100 г.

Морква

100 г.

Гречка

70 г.

Петрушка

за смаком

Лавровий лист

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний меленй

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Відварити куряче філе.

02

Цибулю дрібно порізати. Гриби порізати пластинками.

03

На соняшниковій олії обсмажити цибулю протягом 5 хвилин. Додати гриби і смажити з цибулею протягом 15 хвилин.

04

Картоплю і моркву нарізати невеликими брусочками.

05

З бульйону дістати відварене філе. У бульйон покласти картоплю.

06

Далі додати моркву.

07

Всипати промиту гречку. Варити 15 хвилин.

08

Філе порізати брусочками. Петрушку дрібно порізати.

09

Суп посолити і поперчити, покласти лавровий лист. Додати обсмажені гриби з цибулею, варити 5 хвилин.

10

Наприкінці додати шматочки філе і дрібно порізану петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Грибний суп із печериць із гречкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua