
Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою
Хочете у відпустку, але не можете зараз собі цього дозволити? Тоді пропонуємо вам хоч на годинку, та відчути себе на райському острівці. У цьому легко допоможе пиріг з виноградом і цитрусовою цедрою. Цей десерт не просто стане відмінним доповненням до чашки чаю або кави, вгамує легкий голод, але і подарує море радості і океан насолоди. Виноград подарує вам відчуття того, що ви перебуваєте в райському саду, а апельсинова цедра рознесе приємний аромат по всьому будинку. Кожен сантиметр вашого сімейного гніздечка наповниться щастям. Тому створіть це щастя своїми руками. Бажаємо приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч.л.
Novhorod-Siverskyi Sweet Cream Butter 82.5% 180g
200 г.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
100 мл.
7 Flour 1kg
400 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч.л.
Lemon
1 шт.
Orange
1 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
3 ст.л.
Pomichnytsia Baking Paper 6m
1 шт.
Preparation steps
01
Натерти на дрібній тертці цедру лимона та апельсина.
02
Збити м'яке вершкове масло разом з цукром.
03
Додати до вершкового масла сирі яйця, ретельно перемішати.
04
Додати до яєчної маси рослинне масло і молоко, ретельно перемішати.
05
Змішати борошно з розпушувачем і ванільним цукром.
06
Приготувати тісто, акуратно змішавши яєчно-молочну суміш з борошном, половиною винограду і цедрою лимона і апельсина.
07
Розігріти духовку до 180°C градусів.
08
Форму для пирога змастити жиром (або застелити папером для випікання).
09
Викласти тісто у форму. Випікати пиріг у духовці протягом п'ятнадцяти хвилин.
10
Дістати пиріг з духовки. Рівномірно розподілити виноград, що залишився на поверхні пирога. Випікати пиріг у духовці ще 40 хвилин.
11
Пиріг дістати з духовки, охолодити, дістати з форми, посипати цукровою пудрою. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores