
Бринза в тісті
Існує багато прекрасних страв, які ґрунтуються на м'яких сортах сиру: сулугуні, бринзі, адигейському сирі. Бринза – сорт сиру, що повсюдно використовується в слов'янських (і не тільки) країнах, так що прості рецепти страв з бринзи будуть актуальні для кожного. Бринза в тісті - оригінальна закуска до пива. Варіантів приготування цієї страви, як завжди, безліч. Можна смажити на сковороді невеликі шматочки сиру в тісті, можна зробити один великий «пиріг», який потім розрізати на частини, можна запекти бринзу в духовці. Бринзу в тісті можна подавати і як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса або птиці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Skott Smeat Frozen Raw Beef Fat ~2kg
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1/3 ч. л.
Pripravka ground red pepper 20g
1/3 ч. л.
Kotanyi Chopped Basil 9g
1/3 ч. л.
Kiliya Balkan Brynza 45%
500 г.
Preparation steps
01
Яйця збити. Додати червоний перець, борошно і добре збити.
02
Бринзу нарізати товщиною 1,5-2 см. Посипати базиліком і дати постояти 15 хвилин.
03
На сковороді розігріти жир. Шматочки бринзи вмочити в гострий кляр і смажити на розігрітому жирі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores