Запечений тофу з червоним перцем і розмарином - Image

Запечений тофу з червоним перцем і розмарином

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

«М'ясо без кісток». Улюблений продукт вегетаріанців і людей, що вічно худнуть. Так кажуть про тофу – низькокалорійний, дієтичний продукт з соєвих бобів, що має гранично високий вміст білка. Нейтральний смак дозволяє універсально використовувати тофу в кулінарії. Цей соєвий сир вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні. Пружна текстура тофу легко вбирає смаки і запахи продуктів, з якими його готують. У пропонованому рецепті сир насичується ароматними оліями і спеціями, набуваючи пряний, злегка гостро-гіркуватий і солонуватий смак з приємними нотками хвої і цитруса. При бажанні можете присипати готовий тофу кунжутним насінням і чорним меленим перцем.

Ingredients

Тофу

700 г.

Соєвий соус

1 ч. л.

Оливкова олія

2 ч. л.

Кунжутне масло

2 ч. л.

Розмарин

за смаком

Червоний мелений перець

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 220°С. Порізати тофу кубиками середньої величини.

02

Змішати 2 види олії, соєвий соус, розмарин, сіль і червоний перець. Додати тофу і добре перемішати.

03

Застелити деко папером для випічки і розкласти шматочки тофу на невеликі відстані один від одного.

04

Запікати 15 хвилин, вийняти з духовки, перевернути і ще хвилин на 10 відправити в духовку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечений тофу з червоним перцем і розмарином – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua