
Андалузький салат
У просторах інтернету можна знайти різні варіанти андалузького салату. Запропонований рецепт описує приготування класичного андалузького салату з яловичим язиком, який у вдалому поєднанні з іншими інгредієнтами і став родзинкою салату. У більшості рецептів салатів з язиком використовується варений язик. Треба відзначити, що яловичий язик дуже добре поєднується з майонезом. Цей салат порадує Вас своїм прекрасним смаком і ситністю. Він сподобається навіть справжнім гурманам і може прикрасити будь-який святковий стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Argal York Sandwich Ham
100 г.
Smoked Chicken Sausage
100 г.
Beef Tongue
100 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
200 г.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
Garlic
1 шт.
Carrots
1 шт.
Losada Gordal Green Olives
150 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Шинку і ковбасу нарізати тонкою соломкою. Язик відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, після чого нарізати також тонкою соломкою.
02
Відварити моркву, остудити, очистити шкірочку, натерти на тертці. Сир також необхідно натерти.
03
Розрізати кожну оливку на чотири частини. Подрібнити часник.
04
Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати кукурудзу, заправити майонезом, при необхідності посолити. Можна прикрасити салат зверху ягодами гранату і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores