Трикутні котлетки - Image

Трикутні котлетки

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Втомилися від одноманітних м'ясних страв? Приготуйте трикутні котлетки. Особливість цього рецепту в тому, що фарш (можна взяти будь-який – курячий, свинячий, яловичий або з риби) з двох сторін закривають тонкі листи вафельного тіста. Коржі просочуються соком м'яса і стають м'якими і ароматними. В даному випадку корж виконує роль панірування. З фаршем можете імпровізувати і додати запашні трави, спеції, які Ви любите. Товщину котлет Ви регулюєте самостійно. Якщо намажете фарш більш тонким шаром, котлетки вийдуть борошняними. Кількість часу обсмаження також залежить від товщини фаршу. У підсумку Вас чекають смачні, апетитні котлетки з цікавим вафельним рельєфом.

Ingredients for the recipe

Lekorna wafer cake 65g
37.30 - 41.50

Lekorna wafer cake 65g

65 g

Ingredients

Lekorna wafer cake 65g

1 упаковка

Minced Pork

500 г.

Onion

1 шт.

Spices Black Salt

за смаком

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Salt Egypt

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

Змішати фарш зі спеціями, посолити, додати 2 яйця і дрібно нарізану цибулю.

02

Розподілити масу з фаршу по коржу (можна взяти 2 коржі), накрити зверху другим, акуратно притиснути по всій поверхні і дати полежати хвилин п'ятнадцять, щоб коржі трохи зволожилися від фаршу і не кришилися при нарізці.

03

Нарізати трикутними шматочками.

04

Вмочити в яйці (2 шт.) І смажити з двох сторін на сковороді на середньому вогні на соняшниковій олії до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min