
Томатний суп із локшиною
Супи завжди повинні бути легкими, але і в той же час ситними. Крім того, однотипні і традиційні супи з часом набридають. Тому хочеться завжди чогось новенького і незвичайного. Суп з креветками і локшиною - це якраз те, що треба. Креветки хоч і не надто калорійні, але дуже смачні. Як і всі морепродукти, вони багаті на білок, що важливо для нашого організму. Крім креветок в супі дуже багато різних важливих інгредієнтів. Наприклад, помідори. Вони добре розбавляють суп, роблять його більш соковитим. А локшина, звичайно ж, робить страву більш ситною. Тому такий суп цілком зійде як повноцінна страва, яку можна подавати з бутербродами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
1 шт.
Homemade Butter
20 г.
Auchan Fresh Red Basil 50g
за смаком
Eko Mushroom Soup
1 л.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
150 г.
Parsley 70g
за смаком
Pink Tomato in Packing
600 г.
Salt Egypt
за смаком
Shrimps 90/120
200 г.
Garlic
2 зубчика
Preparation steps
01
Цибулю порізати кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі до легкої прозорості.
02
До цибулі додати нарізані помідори, дрібно нарізаний часник і трави (базилік і петрушку). Тушкувати все разом 7 хвилин.
03
Підготувати креветки і локшину. Креветки відварити 3 хвилини. Окремо в спокійно киплячий бульйон покласти локшину. Варити протягом 5 хвилин.
04
До локшини додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Посолити. Прокип'ятити разом 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores