
Свиняча відбивна по-болгарськи
Незважаючи на те, що свинина – один з найсмачніших, ніжних і легких у приготуванні видів м'яса, далеко не кожен може приготувати її так, щоб страва стала справжнім шедевром кулінарного мистецтва. А ось болгари можуть, ще й як можуть. Болгарські м'ясні страви відрізняються шиком, який до цих пір не вдалося повторити жодній кухні світу. Отже, Вашій увазі свиняча відбивна по-болгарськи. Тонка скибочка ніжного, соковитого м'яса із золотистою хрусткою скоринкою, просоченою пряними спеціями і гірчицею, стане головною прикрасою будь-якого столу. У Болгарії відбивну зі свинини традиційно подають разом із легкими овочевими салатами, як би врівноважуючи жирність і легкість, калорійність і дієтичність.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Bread Crumbs
100 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Meat 30g
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Preparation steps
01
Свинину помити і порізати на шматки, товщиною 1,5 см. Відбити молотком.
02
Кожен шматок м'яса змастити гірчицею, посолити, посипати перцем і приправою. Залишити на 30 хвилин.
03
Обваляти м'ясо в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді соняшникову олію, обсмажити м'ясо з двох сторін.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores