Салат з оселедцем і яйцем - Image

Салат з оселедцем і яйцем

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легендарний, всіма улюблений традиційний салатик на будь-якому святковому застіллі «Оселедець під шубою», на щастя, далеко не єдиний варіант використання даної рибки в стравах. І ось як доказ простий рецепт, який заслуговує Вашої уваги – салат з оселедцем і яйцем. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, салати з ним виходять чудові: ароматні, ситні і поживні. А сама рибка досить-таки недорога і має відмінні смакові якості, тому вона відмінно поєднується з будь-якими продуктами. У нашому випадку оселедець складе прекрасну компанію рису, свіжим овочам і яйцям. Прекрасний салатик, який урізноманітнить Ваш сімейний раціон.

Ingredients

Рис

150 г.

Оселедець

200 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Яйце куряче

3 шт.

Огірки

120 г.

Зелень

30 г.

Оливкова олія

30 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Рис відварити до готовності і охолодити. Рибу нарізати невеликими скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з оселедцем і яйцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua