
Різото з шампанським, креветками і гребінцями
Різото з шампанським, креветками і гребінцями - цікавий варіант приготування різото. Дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї традиційної італійської страви. Рис підійде дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Головне в приготуванні різото - спосіб приготування рису. Тепер докладніше про спосіб. Додавати в рис бульйон потрібно порціями, поступово, помішуючи, даючи час кожній порції бульйону вбратися в рис. Так ви зможете домогтися кремової консистенції різото. Для ще більшої "кремовості" на останньому етапі приготування у страву додають тертий пармезан. Різото з морепродуктами виходить смачним і ніжним. До того ж виглядає страва ефектно і нарядно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Steamed Rice
120 г.
Taittinger Nocturne White Dry Champagne 12.5% 0.75l
200 мл.
Food Studio Chicken Broth 500ml
400 мл.
Fresh Frozen Scallops 10/15
230 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
100 г.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.
02
Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.
03
Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.
04
Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores