Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату - Image

Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".

Ingredients for the recipe

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
72.99 - 76.99

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

per 1 kg

Ingredients

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

3 ст. л.

Leek

400 г.

Food Studio Chicken Broth 500ml

600 мл.

Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g

100 г.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.

02

Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.

03

Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.

04

Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min