
Рибний салат «Рафаелло»
Хочете здивувати своїх гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді обов'язково зверніть увагу на рецепт цієї страви. Її назва повністю відповідає її вмісту. Ці маленькі біленькі кульки з риби вражають своєю вишуканістю, легкістю і приголомшливим смаком. Ваші гості будуть вражені на повал вашою винахідливістю. Вони будуть в захваті від смаку страви. Риба телапія дуже славиться своїм ніжним смаком. Вона багата білками і відмінно наситить ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Часник, мигдаль і чорний перець додадуть пікантності страві, ну а майонез пом'якшить смак страви. Подавати таку страву на стіл слід на тарілці, прикрашеній листям салату.
Ingredients
Філе телапії
200 г.
Сир
100 г.
Яйця
2 шт.
Часник
1 зубчик
Майонез
2 ст. л.
Мигдаль
60 г.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Лист салату
3 шт.
Preparation steps
01
Розморозити рибне філе і відварити його в підсоленій воді на маленькому вогні, приблизно 10 -15 хвилин після закипання. Остудити.
02
Поставити варити яйця і коли вони закиплять, дати покипіти протягом 10 хвилин. Потім поставити їх під холодну воду і таким чином охолодити.
03
Потім філе нарізати дрібними шматочками. Яйця і сир натерти на дрібній терці. Помістити все в салатницю.
04
Туди ж додати майонез і зубчик часнику, пропущений через прес. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати все дуже ретельно.
05
Мигдаль залити окропом хвилин на 5. Потім злити воду і очистити від шкірки. Далі подрібнити його, але не дуже дрібно.
06
З рибної маси скачати кульки середнього розміру, а потім обваляти їх у мигдальній посипці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores