
Cалат із сиру з креветками
Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
80 г.
Boiled Shrimp
100 г.
Walnut
4 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.
02
Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.
03
Все перемішати і викласти на листя салату.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores