
Буряковий салат "Користь і легкість"
Який же смачний і корисний виходить буряковий салат з часником. Головне, що на його приготування піде у вас мінімум часу, але ви отримаєте максимум задоволення вже після першої ложечки. Як відомо, буряк підвищує вітамінну цінність їжі, покращує її смак. Буряк також є цінним дієтичним продуктом, з його хімічним складом і живильними цінностями може зрівнятися не кожен овоч. Але не слід забувати і про вишуканий солодкий смак чорносливу, що вдало доповнює даний букет компонентів. Слід згадати і про корисні властивості чорносливу. Адже в ньому міститься багато вітамінів і мікроелементів. Такий салат зацікавить як сироїдів та простих вегетаріанців, так і тих, хто не гребує покуштувати м'яса, рибки, словом усіх білкових продуктів. Адже він відмінно поєднується з усіма м'ясними стравами. Тому не шукайте хитромудрих поєднань, адже простота та легкість завжди актуальні.
Ingredients
Сметана
100г
Буряк
300г
Чорнослив
20г
Часник
20г
Сіль
5г
Preparation steps
01
Натерти на тертці буряк і часник.
02
Дрібно нарізати чорнослив (краще замочити його у воді хвилин на 15).
03
Змішати всі інгредієнти, додати сіль за смаком, заправити сметаною.
04
Прикрасити зеленню перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores