Форель з часниковою заправкою - Image

Форель з часниковою заправкою

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Форель заслужено вважається однією з найсмачніших і цінних рибних екземплярів у світі, адже її делікатесне м'ясо соковите, ніжне, злегка жірновате і дієтичне одночасно. Ця рибка справді дивовижна: вона з легкістю змінює забарвлення, колір м'яса (з червоного на білий), спосіб життя і середовище проживання. Незмінним залишається одне – її смак завжди вишуканий і неповторний. А страви з фореллю, що вже говорити – справжні шедеври кулінарного мистецтва. Рекомендуємо Вам насолодитися черговим шедевром з цією рибкою – фореллю з часниковою заправкою. Соус із часнику з оливковою олією і спеціями додає м'ясу насичений смак і божественний аромат. Тепер Ви знаєте, як здивувати гостей і порадувати домашніх.

Ingredients

Олія оливкова

30 мл.

Часник

10 зуб.

Вода

50 мл.

Форель

400 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Форель помити, очистити від луски, видалити нутрощі і трохи просушити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити (можна в блендері). Змішати часник з оливковою олією, сіллю, перцем.

02

Духовку розігріти до 200°C. Натерти часниковою сумішшю рибу і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min