
Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню
Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і гостинності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, рівно як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик зі слабосоленої сьомги. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі томати, ніжний італійський сир моцарела і сметанна заправка із зеленню, ця страва стає справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon 100g
100 г
Pink Tomato in Packing
220 г
Mozzarella Cheese Lel 45%
200 г
Fresh Greens Mix 100g
30 г
Salt Egypt
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
30 г
Preparation steps
01
Помідори помити, нарізати кубиками. Сьомгу нарізати також кубиками або пластинками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Сир нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль і заправити сметаною. Обережно перемішати і розкласти на порційні тарілки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores