
Салат з помідорами чері, сухариками і кунжутом
Вашій увазі вегетаріанська варіація салату «Цезар» на італійський манер. Що може бути простіше: стиглі помідори сорту чері, що потопають у листі салату, хрусткі сухарики, тертий пармезан – і ось на Вашому столі справжній шедевр кулінарного мистецтва, одне з найбільш популярних і вишуканих страв кращих ресторанів з італійською кухнею. А все завдяки одному простому, але дуже вдалому ходу – додаванню традиційних італійських трав – базиліка, орегано, розмарину і чабера, а також кунжутного насіння. Як говориться просто, але зі смаком. Зі смаком сонячної Італії, вічного свята, морської свіжості та весняного настрою. Обов'язково спробуйте цей легкий, простий і просто красивий салатик.
Ingredients
Помідори чері
200 г.
Салат
30 г.
Сир пармезан
20 г.
Хліб
100 г.
Кунжут
20 г.
Оливкова олія
10 мл.
Сіль
за смаком
Суміш італійських спецій
5 г.
Preparation steps
01
Хліб розрізати на шматочки і підсушити в попередньо розігрітій до 210 градусів духовці протягом 10 хвилин. Помідори помити і розрізати на четвертинки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores