Запіканка з тріски з овочами - Image

Запіканка з тріски з овочами

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чи багато у вас знайдеться рецептів, які рятують у важку хвилину? Якщо ні, тоді сміливо записуйте собі ще один. Запіканки взагалі готуються досить швидко. Але при цьому їх багато хто любить. Тому їх і існує так багато різних: солодких, кислих і солоних. Якщо вам захотілося чогось швидкого, смачного і нескладного одночасно, тоді поспішіть запекти тріску з овочами. Риба, як відомо, продукт саме для вечері, адже вона легка для шлунка і не "стомлює" його. Що ж до овочів, то вони відмінно доповнюють рибу, роблять страву дуже соковитою. Ну а картопля - повноцінною і ситною. Таку страву і гостям подавати до столу не соромно, адже виглядає вона дуже апетитно.

Ingredients

Цибуля

0,5 шт.

Картопля

1 шт

Сіль

за смаком

Броколі

75 г

Тріска

200 г

Майонез

2 ч. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Пармезан

30 г

Preparation steps

01

Нарізати тріску, посолити і поперчити.Картоплю очистити, нарізати тонкими кільцями.Цибулю тонко нарізати і змішати з майонезом.

02

Викласти вологу картоплю в контейнер і відправити в мікрохвильовку на 2 хв при 600 Вт.

03

У підсолену киплячу воду опустити броколі на 30 сек.

04

Викласти у форму тріску, картоплю, накрити цибулею, місцями укласти броколі. Посипати сиром.Запікати 10-15 хв при 250°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запіканка з тріски з овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua