
Пиріг з сирною начинкою
Можете бути впевнені, що мало хто зможе відмовити собі в задоволенні з'їсти шматочок пирога, в якому між двома шарами бісквіту з шоколадних крихт знаходиться ніжний шар сирного крему. А якщо туди ще й покласти шматочки фруктів (наприклад, бананів або вишні), то тим більше. Він так і тягне до себе, ароматом і привабливим зовнішнім виглядом. Для ще більшої привабливості такий пиріг можна прикрасити смужками топленого білого або молочного шоколаду (зробити різноманітні візерунки або просто «намалювати» смужки). Також посипати зверху можна кокосовою стружкою (щоб зберегти гармонію кольорів), дрібно нарізаними горіхами (або, якщо ви вибрали мигдаль, то мигдальними пластівцями).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Homemade Butter
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
350 г.
Auchan Fat-free Curd 0% 350g
500 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
30 г.
Pripravka Vanilla 2g
10 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Preparation steps
01
Сир протерти через сито. Яйця трохи збити з цукром (половиною) і ваніллю, а потім додати до сиру. Додати в цю суміш сметану і довести до однорідної консистенції.
02
Борошно з маслом (замороженим), цукром і какао подрібнити в блендері до стану крихти. Духовку розігріти до 180°C.
03
Половину крихт викласти у форму. Зверху викласти рівномірним шаром начинку, а на неї знову крихти. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 45-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores