
Грушевий тарт татен
Хочете наповнити солодкістю своє життя, внести смак щастя у ваші будні? Ми пропонуємо вам спекти грушевий тарт татен. Вишуканий, неповторний і приємний смак запам'ятається вам надовго. Ви будете хотіти цей пиріг ще і ще. Легкий у приготуванні, мінімум інгредієнтів і прекрасний результат - ось, що собою являє ця страва. Груша, що немов мед, подарує десерту незабутні солодкі нотки. А завдяки дріжджовому тісту тарт відрізняється по консистенції від інших пирогів. Корисні властивості груші зроблять з цієї страви справжнє джерело енергії та хорошого настрою для вас. Тому не відмовляйте собі в таких маленьких, але важливих задоволеннях!
Ingredients
Борошно пшеничне
30 г.
Тісто листкове дріжджове
500 г.
Цукор
100 г.
Оцет яблучний
7 мл.
Масло вершкове
20 г.
Груші
3 шт.
Preparation steps
01
Груші помити, почистити від шкірки і видалити серцевину. Порізати груші на 6 шматочків кожну. Розігріти духовку до 190°C градусів.
02
На присипаній борошном поверхні розкачати тісто і покласти на 10-15 хвилин у холодильник. У сковороді змішати цукор, оцет і 2 столові ложки води. Готувати на середньому вогні, не перемішуючи. до золотистого кольору, близько 12-15 хвилин. По закінченню часу додати вершкове масло.
03
Викласти груші в 1 шар в карамель і тушкувати близько 15 хвилин. На груші викласти тісто і злегка притиснути до сковороди краї. Закрити сковорідку з грушами і тістом кришкою і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 15 хвилин. Потім зняти кришку і випікати ще 15 хвилин до готовності. Обережно перевернути пиріг на тарілку і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores