
Сирники з яблуками і сухофруктами
Сирники - страва відома і всіма улюблена. Такою корисною стравою і одночасно десертом люблять поласувати і дорослі і діти. Варіантів приготування сирників і начинок для них безліч. До вашої уваги сирники з тертими яблуками і начинкою із сухофруктів (родзинок і кураги). За смаком в цю композицію також можна додати корицю. Зверніть увагу на якість сухофруктів, які будете використовувати - віддайте перевагу більш м'яким і не засушеним куразі та родзинкам. Також не нехтуйте процесом замочування сухофруктів в окропі, так як вони повинні по максимуму розм'якшитися.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
120 г.
Uzbek Dried Apricots
30 г.
Raisins
50 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Preparation steps
01
Яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати з натертої маси сік.
02
Курагу і родзинки замочити в окропі. Потім злити воду і нарізати шматочками.
03
Сир протерти через сито. Додати борошно, яйця, цукор, сухофрукти, яблука. Довести масу до однорідності.
04
Сформувати з маси кульки і викласти їх на сковорідку з розігрітою олією. Трохи приплюснути і обсмажити до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores