Арабське печиво "Солодкий полон" - Image

Арабське печиво "Солодкий полон"

Number of servings: 8Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Коли хтось згадує східні країни, то у багатьох першою справою з'являються асоціації із солодощами. І це ж не просто так. Адже зі східними солодощами складно зрівнятися кому-небудь ще. Якщо ви хочете хоча б на деякий час опинитися там, на Сході, вам слід приготувати арабське печиво "Солодкий полон". Воно допоможе вам створити потрібну атмосферу. Зверніть увагу і на те, що печиво виходить не тільки солодке, але й навіть корисне. У ньому є апельсиновий сік, який сам по собі вже корисний. А також горіхи, які й ситні, і клітковини в них багато. Таке печиво буде чудовою прикрасою будь-якого із ваших сімейних вечорів.

Ingredients

Борошно пшеничне

3 ст.

Масло вершкове

250 г.

Сік апельсиновий

180 мл.

Фініки

70 г.

Горіхи

120 г.

Цукор

3 ст. л.

Кориця мелена

0,5 ч. л.

Цукрова пудра

для прикраси

Preparation steps

01

У миску висипати борошно гіркою, в центрі зробити ямку, влити в неї 200 г. розтопленого вершкового масла. Потім влити апельсиновий сік. Ретельно перемішати.

02

Перетерти горіхи, додати до них цукор і 50 г. вершкового масла.

03

З тіста зробити кульки розміром з волоський горіх, трохи розім'яти, викласти начинку, згорнути назад в кульку.

04

Застелити деко папером для випікання, викласти на деко кульки. Випікати 30 хвилин, в розігрітій до 200°C духовці. Готове печиво дістати з духовки, посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Арабське печиво "Солодкий полон" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua